CONTACT

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk laten weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

  “De Feijter Media levert jaarlijks een mooie videoreportage van ons evenement GP Paul Borremans. Iedereen kan daardoor nog eens nagenieten van onze prachtige wedstrijd. Super zijn ook de exclusieve actiebeelden vanuit de buik van het peloton. Job kent zijn ‘job’ en wij doen in de toekomst zeker nog beroep op zijn diensten!”

  Stefan Van Vreckom, VZW Koninklijk Sportkomiteit Viane

  “De Feijter Media doet jaarlijks op schitterende wijze verslag van de SPIE Internationale Junioren Driedaagse. De combinatie van muziek, interviews, wedstrijdbeelden en actiebeelden is super! Het tilt onze wedstrijd naar een hoger niveau.”

  Rolf Mobach, SPIE Internationale Junioren Driedaagse

  “Vanaf het allereerste begin was er een fijne samenwerking met Job. Hij gaf heldere opties voor het maken van een reportage en was zeer meedenkend. De uiteindelijke reportage was van zeer goede kwaliteit, met goed verslag. We kunnen deze reportage weer gebruiken voor komende edities van de Kermiskoers in Sint Jansteen.”

  Sjoerd Boussen, Kermiskoers Steen

  “Ik zal nooit vergeten dat De Feijter Media een prachtige documentaire heeft gemaakt van mijn broer en ik tijdens de Wim Hendriks Trofee voor nieuwelingen in 2015. Daar is het voor ons allemaal begonnen en dankzij De Feijter Media kunnen we voor eeuwig die beelden koesteren.”

  Mick van Dijke, Wielrenner

  “Perfecte alleskunner voor kleine en grote ondernemingen. Veelzijdig en biedt het complete pakket aan, waardoor de lijntjes kort en snel zijn.”

  Michel Leonhart, Teamcenter