YOUR IDEA IS OUR INSPIRATION

Diensten

Bij De Feijter Media is haast geen idee te gek. Sterker nog, De Feijter Media draagt innovatie hoog in het vaandel. Wij denken daarin graag met jou mee. We hanteren niet voor niets de slogan ‘Your idea is our inspiration’. Je kunt daarom te allen tijde vrijblijvend jouw idee aan ons voorleggen zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. Wij zullen je vervolgens voorzien van een advies op maat. Benieuwd wat wij exact voor jou kunnen betekenen? Hieronder hebben we kort en bondig onze diensten opgesomd, maar aarzel niet om ons ook te contacteren voor andere verzoeken.

Elk vooraanstaand bedrijf kan in het digitale tijdperk niet zonder een professionele website. Het is één van de belangrijkste uithangborden van een onderneming. Wanneer een website verouderd is, niet mobielvriendelijk, niet gebruiksvriendelijk of als het bedrijf al verder is dan de website, dan is het enorm belangrijk om de website onder handen te nemen. Een website is namelijk van essentieel belang voor de uitstraling van een bedrijf. Het moet de trots van het bedrijf zijn en een houvast voor potentiële klanten. Om dat te bereiken, is de juiste hulp noodzakelijk.

De Feijter Media is gespecialiseerd in het ontwerpen van WordPress websites. WordPress is het populairste content management systeem op dit moment. Dat geeft jou als klant een enorme vrijheid. Wanneer je met een vraag of probleem zit, kan je bij veel specialisten terecht. Je bent met andere woorden niet gebonden, wat wel het geval is bij webdesigners die enkel met eigen systemen werken en zich op die manier een monopolypositie verschaffen. Om dergelijke situaties te voorkomen, zullen we altijd adviseren om met WordPress aan de slag te gaan.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer we een opdracht voor een nieuwe website of webdesign binnenkrijgen, gaan we eerst zorgvuldig op zoek naar een voorstel dat het beste bij de klant past. Dat voorstel communiceren we met de klant, zodat we een oplossing op maat kunnen aanbieden. Of het nu gaat om een blog, bedrijfssite of webshop,  niets is bij De Feijter Media te veel gevraagd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jou gewenste website mee is met de tijd en gebruiksvriendelijk is op alle verschillende devices. Daarbij is het achteraf altijd nog mogelijk om desgewenste aanpassingen door te voeren.

Werkwijze: Kennismaking – Concept – Feedback klant – Definitief werkplan – Oplevering – Evaluatie – Eindresultaat

Een belangrijke troef van De Feijter Media is onderhoud. De meeste webdesigners bieden louter technische ondersteuning, maar door de journalistieke achtergrond van De Feijter Media zullen wij juist ook inhoudelijke ondersteuning aanbieden. Een website kan immers technisch perfect in elkaar zitten, maar uiteindelijk bepaalt de inhoud of een website een succes wordt. De combinatie van technische en inhoudelijke ondersteuning bij De Feijter Media is met andere woorden uniek.

Een goede website heeft een sterke domeinnaam nodig. Wij adviseren jou graag en helpen je bij het registreren van een domeinnaam. Bovendien is het mogelijk om jouw website bij ons te hosten. We maken daarbij gebruik van de diensten van Siteground. Siteground is een internationale hostingprovider die uitstekende service biedt tegen een lage prijs.

De multinational wordt gezien als de beste hosting provider op dit moment, met name op het gebied van specifieke WordPress-hosting. Meer dan 1422 klanten gaven de webhoster een gemiddeld cijfer van 9,4 op TrustPilot. Wanneer je de diensten van Siteground met de service van De Feijter Media combineert, weet je dus zeker dat je de juiste prijs betaalt voor de hosting van jouw website.

De Feijter Media heeft jarenlange ervaring met videoproducties. Elk videoproject vergt een specifieke aanpak. Dat is afhankelijk van het doel, het merk of de persoon en de insteek van de video. De Feijter Media verzorgt bedrijfsvideo’s, evenementenvideo’s, sociale media video’s, how-to video’s enzovoort. Voordat we aan de slag gaan, nemen we met elke klant een plan van aanpak door. Op die manier weet je als klant vooraf al hoe de video er in grote lijn uit komt te zien, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor journalistieke producties ben je bij De Feijter Media aan het juiste adres. Als gediplomeerd journalisten weten wij als geen ander hoe je jouw verhaal het beste kunt brengen. De Feijter Media heeft ervaring met gedrukte producties, digitale publicaties, videoproducties enzovoort. In samenspraak met de klant maken wij een voorstel op maat en we bepalen het doel van de productie. Vervolgens gaan we op zoek naar de nodige info door middel van een grondig onderzoek. We willen immers een duidelijk en een feitelijk juist verhaal opleveren zonder fouten. We laten daarom onze producties ook altijd evalueren door een derde persoon. Zo ben je verzekerd van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

Niets is in de recente jaren zo belangrijk worden als aanwezigheid van jouw bedrijf op de sociale media. Veel mensen checken dagelijks het laatste nieuws in hun omgeving of zelfs wereldwijd via deze kanalen. Het is daarom voor jou een unieke kans om in contact te komen met je doelgroep. Bovendien kun je jezelf nog meer profileren via sociale media.

Het is verder de goedkoopste reclame voor jouw website, want een account kun je doorgaans gratis aanmaken. Als je echter een groot publiek wil bereiken, zal je een duidelijke strategie moeten hanteren en laten zien dat je actief bent. De Feijter Media beheerde sociale media voor grote partijen (Binck Bank Tour, Team LottoNL-Jumbo, Omroep Zeeland, AP Hogeschool enzovoort) en heeft zo de nodige ervaring en kennis van zaken. Aarzel daarom niet om ons vrijblijvend te contacteren voor advies of hulp.

Door de globalisering neemt het belang van meertalige producties toe. De Feijter Media weet dat als geen ander en kan jou helpen bij het vertalen van producties of websites naar het Engels of Frans. Op die manier vergroot je het bereik en de online zichtbaarheid van jouw productie of website. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je potentiële buitenlandse klanten misloopt. Verder geef je jouw uitstraling een geweldige boost, want je laat je immers niet door de landsgrenzen beperken. Zet de volgende stap richting internationaal succes en neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitstraling is in het digitale tijdperk van essentieel belang. Je krijgt immers maar één kans om een positieve eerste indruk achter te laten. Een overtuigende vormgeving kan je daarbij helpen. Het is daarbij vooral belangrijk dat het bedrijf meteen met de specifieke vormgeving wordt geassocieerd. Op die manier creëer je een duidelijk profiel waarmee je naar buiten kan treden. Een herkenbare stijl vraagt voldoende aandacht. Informeer daarom vrijblijvend wat wij op dat gebied voor jou kunnen betekenen.

Contact

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk laten weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

  • De Splinter Kreek 9
    4561 DX Hulst, Nederland

  • info@defeijtermedia.com

  • +31643450139

    “Ideas are easy. It’s the execution of ideas that really separates the sheep from the goats.”

    Sue Grafton