WAAROM DE FEIJTER MEDIA?

Waarom De Feijter Media?

De Feijter Media is een jong en innovatief bedrijf dat diverse diensten faciliteert aan bedrijven, maar ook particulieren. Het Zeeuwse bedrijf is deskundig op het gebied van webdesign, journalistieke producties, maar ook vormgeving, vertalingen, sociale media, onderhoud enzovoort. De Feijter Media staat niet voor niets bekend om zijn veelzijdigheid aan diensten. Bovenal hanteert De Feijter Media een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een unieke combinatie van zowel technische als inhoudelijke ondersteuning. Hieronder hebben we onze belangrijkste troeven op een rijtje gezet:

De Feijter Media beschikt over de nodige ervaring en kan daardoor een passend voorstel doen voor verschillende diensten. Laat je overtuigen door ons portfolio te bekijken. Op die manier kan je zien welke tevreden klanten jou voor zijn gegaan.

De Feijter Media gebruikt WordPress bij de vormgeving van websites. WordPress is momenteel het populairste content management systeem op de markt. Bij vragen, problemen of opmerkingen kun je dus niet alleen bij ons terecht, wat bij gepersonaliseerde content managementsystemen wel het geval is.

De Feijter Media werkt op het gebied van hosting samen met Siteground. Die webhoster behoort tot de meest vooraanstaande hostingpartners ter wereld. Siteground is een betrouwbare partner met uitstekende service voor een goede prijs. In combinatie met de service van De Feijter Media weet je zeker dat jouw website in goede handen is.

Websites beheren kost veel tijd en vergt de nodige expertise. Bij de meeste webdesigners blijft de service beperkt tot technisch onderhoud, maar De Feijter Media gaat een stap verder. Als gediplomeerd journalist kunnen wij als geen ander ook inhoudelijke bijdrages leveren aan jouw website. Op die manier ben je verzekerd dat je website opvalt en er bovenuit steekt.

De Feijter Media is een betrouwbare partner voor diverse diensten. Onze veelzijdigheid is onze voornaamste troef. Op die manier kan je dus uitstekend het overzicht bewaren en weet je als geen ander bij wij je moet aankloppen bij vragen of opmerkingen. Zo garandeer je ook dat eventuele problemen sneller opgelost zijn, omdat de link tussen de diverse diensten sneller gemaakt is dan wanneer die in handen zijn van verschillende leveranciers.

De Feijter Media ziet erop toe dat al onze diensten van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs worden aangeboden. Voordat we aan de slag gaan zorgen we altijd ervoor dat de prijs duidelijk is gecommuniceerd met de klant, zodat er achteraf geen sprake kan zijn van onaangename verrassingen voor beide partijen.